Galleri Fröja i Östhammar

 

7 mars -16 mars 2014
 PÅ VANDRING, målningar och collage
En variant på temat dromomani  (en sjuklig lust att resa) med collage som visades häromåret på Kulturkaféet i Uppsala och på Ånghammaren i Österby bruk. Nu utökat med fler målningar, de flesta i litet format!
på marsch

 arrangör: Östhammars konstförening

2 reaktion på “Galleri Fröja i Östhammar

 1. Hej Är intresserad av konstföreningen Fröja och undrar om man kan bli medlem. I våras på Konstveckan var jag och tittade på kroki och skulle gärna vilja lära mig . MålR mest landskap och naturmotiv och naturfoto .Bor på Gräsö NorrbodaHoppas på kontakt. Vänligen Lars-Gunnar 0709525735

  • Hej!
   Jag ställde ut där för några år sen och jag kan inte svara på din fråga. Bättre att kontakta någon i Östhammar, eller bara gå dit när de har öppet och fråga! Eller kontakta Gerd Vading t.ex som är med i Östhammars konstnärsförening, finns på Facebook.
   mvh
   Gudrun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *